KUR IEGĀDĀTIES MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Jaunu mēbeļu iegāde ir patīkami satraucošs process. Kādēļ tā? Tādēļ, ka bieži vien veikalos jau atrodamās mēbeles, lai arī skaistas un funkcionālas, tomēr līdz galam neatbilst visām izvirzītajām prasībām. Tas attiecināms gan uz virtuves iekārtām, gan skapjiem un mīkstajām mēbelēm. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras.

Mēbeļu ražošana, kas tendēta uz speciālu pasūtījumu realizēšanu, ir daudz reižu rentablāka par masu produkcijas ražošanu, jo šāds ražošanas veids vienmēr nāk kopā ar risku par nerealizētu preci. Jebkurai no telpā jūsu mājokļos, ir iespējams izveidot mēbeles pēc pasūtījuma.

Uzzināt vairāk – https://up-mebeles.lv/

MODERNAS VIRTUVES MĒBELES PĒC PIRCĒJA PASŪTIJUMA.
Nereti virtuve ir pirmā telpa mājoklī, ko cilvēki mēdz iekārtot pēc remonta vai pārvākšanās. Ir iespējams iekārtot virtuvi, pasūtot mēbeles no nulles un arī pasūtot tikai atsevišķas detaļas, piemēram, galdus vai krēslus. Lai arī virtuves iekārtas izgatavošana nav vienas dienas darbs, bet aizņem vidēji mēnesi, garantējam, ka klienti nebūs vīlušies. Iebūvētu virtuves iekārtu ir iespējams pasūtīt jebkāda veida virtuvei gan privātmājā, gan dzīvoklī. Virtuves iekārtas darba virsmas, nereti ir arī dārgākā daļa no visa pasūtījuma. Ir iespēja izvēlēties starp budžeta un dārgākām virtuves iekārtām, turklāt, jēdziens “budžeta” nemaz nenozīmē, ka darbs būs nekvalitatīvs, vienkārši tiek izmantoti lētāki, taču tik pat kvalitatīvi materiāli. Jebkuru mēbeļu ilgu kalpošanas laiku nodrošina to pareiza lietošana un kopšana – gluži tā pat kā jebkurai citai lietai mūsu dzīvē.

TV IEKĀRTAS UN CITAS VIESISTABAS MĒBELES PĒC PIRCĒJA PASŪTIJUMA.
Pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot jebkāda veida mēbeles. Skapji ar bīdāmām durvīm ir vesela atsevišķa preču grupa, kas tiek veidota pēc pasūtījuma. Ja veikalā nopērkamās mēbeles, 99% gadījumu neatbilst gluži tam, ko vēlamies, tad individuāli pasūtītas mēbeles ir labs risinājums. Skaidrs, ka ergonomija palielina darbu kvalitāti, tādēļ nav jābrīnās, ka tik daudzi mēģina apkārtni ap sevi iekārtot maksimāli parocīgi.

Atbildēt

Close Menu