STANDARTA PVC LOGU NOMAIŅA MĀJOKLĪ

PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Pēdējo 20 gadu laikā, šāda veida logi pie mums ir kļuvuši par pieprasītāko logu tipu jebkāda veida mājokļos. Ņemot vērā to, ka dzīvojam tehnoloģiskā laikmetā, mūsdienu iespējas ir pakešu logus padarījušas pieejamākus plašam klientu lokam un tos var atļauties ik viens interesents. Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē, arī ja jums nepieciešami 467 sērijas logi. Plastikāta logi nodrošina gan termo, gan skaņas izolāciju. Tie neprasa lieku kopšanu kā tikai periodisku tīrīšanu. Lieka laika tērēšana logu aizlīmēšanai un siltināšanai ir pagājusi. Ziemas mēnešos telpas termoregulācija ir augstākajā līmenī un iekštelpās ir silts, jo gaisa plūsma tiek lieliski regulēta un kontrolēta.

KĀDI SAGATAVOŠANĀS DARBI JĀVEIC PIRMS LOGU NOMAIŅAS?

Par logu nomaiņu daudzi sāk domāt tikai tad, kad beidzas esošā apkures sezona, taču, varam iepriecināt, ka nav vajadzības tik ilgi gaidīt, jo logu montāža notiek vien pāris stundas un nebūs jāsalst pat tad, ja logus izlemjat nomainīt, piemēram, decembrī. Plastikāta logi sniedz iespēju telpā normalizēt termoregulāciju un uzlabot arī ventilāciju, tādēļ, ja esat tikai lemšanas procesā par to, vai nepieciešama logu nomaiņa, iesakām lieki nevilcināties. Logu montāža notiek ātri un to veic kvalificēti darbinieki. Pēc pieteikuma saņemšanas tiek veikta logu mēru noņemšana, lai izgatavotu logus, kas ir atbilstoši noņemtajiem mēriem, attiecīgi izslēdzot opciju par to, ka logi varētu nederēt.

VAI PAKEŠU LOGI IR LABS ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMS?

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Viena no to labākajām īpašībām ir ventilēšanas sistēma, kas ļauj svaigam gaisā iekļūt telpā arī reizēs, kad temperatūras stabiņš ir noslīdējis pagalam nelāgā pozīcijā. Kā jau jebkāda veida konstrukcijā, arī logiem ir nepieciešama precīza un pareiza montāža, lai novērstu kondensāta rašanos, kas, savukārt, novērš pelējuma sēnītes izveidošanos namu sienās un ap logiem. Kvalitatīvi logi ir viens no labākajiem ieguldījumiem kādu varat veikt.

Atbildēt

Close Menu