DURVJU ATVĒRŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ IKVIENAM

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Pavisam noteikti, pilnai laimei, tas notiks situācijā, kad tā vismazāk būtu vajadzīga. Durvju atvēršanas, jeb atslēgu atmūķēšanas pakalpojums ir izveidots tieši šādām reizēm un gadījumiem, turklāt, nepieciešamības gadījumā pat ir iespējams nomainīt durvis. Visiem patīk mūsdienīgi uzņēmumi, tādēļ sos durvju serviss to ir ņēmis vērā un klientiem piedāvā sazināties ne tikai telefoniski, bet arī dažādās saziņas vietnēs. Šāda veida pakalpojums noteikti palīdzēs ik vienam, kurš nonācis nelaimē. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk ir pieteikt pakalpojumu Whatsapp, izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi. Ja ķibele piemeklējusi Tevi Rīgā vai 50 kilometru rādiusā ap to, tad pakalpojums ir pieejams bez problēmām.

KĀ RĪKOTIES, JA SLĒDZENĒ NOLŪZT ATSLĒGA?

Sos atslēdznieka pakalpojumi ir nepieciešami dažādās dzīves situācijās, ne tikai tad, kad ir radušās problēmas ar iekļūšanu mājoklī. Aizkritušas mājokļa durvis nav biežāk pieteiktais pakalpojums, jo līdera pozīcijas ieņem problēmas ar automašīnas vai bagāžnieka durvīm. Tas ir ne tikai nepatīkami, bet arī bīstami, ja automašīnā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki. Durvju atvēršanas pakalpojums ir pieejams arī elektroniskajām centrālajām atslēgām un citām tamlīdzīgām atslēgām. Pēdējos gados ir populāri atslēgas veidot no īpaši mīksta metāla, kas lokās bez mazākās piepūles un palielina slēdzenes nolūšanās risku. Profesionālam atslēdzniekam nebūs problēmu tikt galā ar jebkāda veida slēdzeņu problēmām un durvis jau ātri vien būs atvērtas. Meistariem pa spēkam būs jebkāda veida slēdzenes atvēršana, pat seifam!

SEIFA UN CITU SAREŽĢĪTU SLĒDZEŅU UZLAUŠANAS PAKALPOJUMI

SOS atslēdznieka pakalpojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums tirgū. Šādos gadījumos nevajag apsvērt domu par durvju uzlaušanu vai centieniem atmūķēt atslēgu pašu spēkiem, jo tas var novest pie lielākām problēmām. Pašrocīga durvju atmūķēšana ir sliktākais, ko varat darīt, tādēļ labāk sagaidīt zinošu cilvēku. SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm, ieskaitot seifus. Ja ir radusies nepieciešamība, ir iespējams pieteikt ne tikai atslēgas, bet pat durvju nomaiņu.

Atbildēt

Close Menu