Krāsnis un kamīni – to loma mitekļa interjerā

FGalvenais ierastas mājas apsildīšanas veids mūsu valstī vienmēr bija krāsniņas. Astoņpadsmitajā gadsimtā bagāto cilvēku namos jau sāka parādīties kamīni. Kamīnkrāsnis atnāca no R puses un pamazām palika diezgan izplatītas. Modernu mājokļu iespējas atšķiras no pirmatnējo laiku mājokļiem. Neņemot vērā pievilcīgo ārējo izskatu, mūsdienīgu pilsētas māju kā arī dzīvokļu kamīni un krāsnis jau sen ir aizvietoti ar praktiskāku apkures metodi.

Taču tos aizvietoja dažādi interjera kamīni, kas tiks iebūvēti dizaina pilnveidošanai. Un ir vērts norādīt, ka pat tagad ir neiespējami atrast lauku māju, kur nav iekurts silts malkas kamīns. Glīti, oriģināli, moderni kamīni būs labs rotājums jebkurai mājai. Ir pieejams uzņēmuma katalogs, kur ir iespējams apskatīt pieejamos kamīnus.

Elektrības vai arī pirts krāsnis malkas un to priekšrocības

Katrs speciālists teiks, ka pirts vai saunas galvenā daļa ir un paliks krāsnis. Meklējot pirts krāsnis, vispirms jāizdomā, kas tieši būs izmantots kā degviela: koks vai elektrība. Krāsnis ar malkas apkuri, protams, vairāk atbilst standarta pirts tradīcijām, kā arī tās optimālais dizains var būt panākts, izmantojot diezgan dažādus ražošanas materiālus. Protams, bez tā malkas apkures krāsnis visiem ir ierastāks variants. Taču ir viens mīnuss, ar ko cilvēki saskaras, kuri uzliek saunas krāsnis tieši ar malkas apkuri, tā ir vajadzība pēc uzkrāto ogļu atlikumu un arī pelnu tīrīšanas. Savukārt, elektriskās pirts krāsnis tomēr ir dārgs prieks, taču tām ir viennozīmīgas priekšrocības: komforts un vēl lietošanas drošība. Šinī variantā kamīna korektai darbībai jau būs būtiska uzticama elektroinstalācija, kā arī atsevišķi novietots elektrības panelis. Taču ja krāsnis pirtij var būt elektrības un arī malkas, taču saunas krāsnis visbiežāk tomēr ir vien elektriskas, kas tad atvieglo to kopšanu un uzturēšanu, tā kā saunas visbiežāk ir ierīkotas vai, piemēram, mājas pagrabā vai jau daudzdzīvokļu namu dzīvokļos.

Interjera kamīni – internetā vai arī veikalā?

Tieši no pārdevēja ir atkarīgs viss Jums svarīgais, kā ražotāja garantija, tā arī izmantošana, gan ārējais izskats, līdz ar to pirms pasūtīt krāsnis tieši pie kāda noteikta uzņēmuma, sākumā nepieciešams uzzināt vairāk par šo firmu. Nav īsti nozīmīgi, vai pat Jūs pērkat krāsnis tiešsaistē vai salonā uz vietas, tagad eksistē pieejama info par gandrīz visiem izgatavotājiem kā arī tirgotājiem. Pirmā lieta, kas tad ir vienmēr jāveic, tas ir jāiepazīstas ar citu klientu viedokļiem tieši par vietu, kur tirgo krāsnis kā arī ražotāju, kurš krāsnis ražo. Nākamais ir jāvērš uzmanība tieši uz garantijas nosacījumiem, tā kā arī elektriskās pirts krāsnis kā arī, piemēram, stūra kamīni tiks pārdoti ar garantiju. Aprunājaties ar tirgotāju, lai uzzināt viņa zināšanas, noskaidrojiet par visiem variantiem, piem., kādas tad pastāv pirts krāsnis, pat ja viņas nav īsti vajadzīgas. Tas ir variants, kādā veidā noskaidrot kvalifikācijas līmeni. Savukārt, iegādājoties pirts krāsnis interneta veikalā, vienmēr apskatiet interneta lapu, jo nopietnam pārdevējam jābūt attiecīgai mājas lapai.

Atbildēt

Close Menu