PROFESIONĀLA LOGU UZSTĀDĪŠANA AR PIECU GADU GARANTIJU LATVIJĀ

Jau vismaz 20 gadus PVC jeb plastmasas logi ir redzami teju jebkurā ēkas fasādē ne tikai Latvijā, bet arī citur lielākajā daļā Eiropas. Logu montāžas mūsdienīgi risinājumi nodrošina visas mājas energoefektivitātes celšanu. Tie ne tikai pilda vizuālās funkcijas, bet arī nodrošina skaņas un siltuma izolāciju un ventilāciju. Mūsdienās pieejama arī koka un alumīnija logu iebūvēšana. Koka logi mūsdienās tiek izgatavoti līdzīgi kā plastmasas un alumīnija logi. Arī funkciju ziņā tie ir tādi paši. Koka logus parasti izvēlas tie, kuri vēlas piešķirt ēkas ārējam tēlam nelielu odziņu, savukārt alumīnija logi ir ugunsdroši. Visi logi tiek uzstādīti profesionāli, tiem ir 5 gadu garantija. Montējot logus, nedrīkst arī aizmirst par iekšējām un ārējām palodzēm, kā arī nenovērtēti nepaliks insektu tīkli.

VAI IEEJAS DURVIS NO METĀLA IR DROŠAS?

Logu montāža, klientiem ir iespēja izvēlēties arī metāla un PVC durvju uzstādīšanu. PVC durvis izmanto palīgēku, garāžu un saimniecības ēku izejām, izejām uz terasi. Plašas dizaina un arī funkciju iespējas, jo tās iespējams veidot arī bīdāmas. Ja nepieciešamas jaunas ieejas durvis mājoklī, iesakām izvēlēties metāla durvis jo tām ir augsta drošības un izturības pakāpe. Pirms durvju izvēlēšanās, iesakām konsultēties ar speciālistiem, lai atrastu labāko un piemērotāko metāla ārdurvju veidu.

KĀ ATRAST LABĀKO VENTILĀCIJAS VEIDU?

Labas ventilācijas nozīme visās mājokļa telpās ir nepieciešamība. Gaisa kvalitātei ir liela nozīme arī iekštelpās, tādēļ gaisa attīrīšanai un maiņai nepieciešama kvalitatīva ventilācijas sistēma. Ir iespējams uzstādīt dažādus ventilācijas veidus, atkarībā no klienta vēlmēm. Pasīvās, jeb dabīgās ventilācijas sistēmas ir iebūvētas logā. Ja nepieciešama ventilācija telpā, kurā nav iespējama gana liela dabiskā gaisa plūsma, labs risinājums būs ventilators. Pieejamas arī jaunākās paaudzes energoefektīvās ventilācijas sistēmas, kuru elektrības patēriņš ir pavisam niecīgs, taču sniegums pa 100 procentiem.

Atbildēt

Close Menu