OPTIMĀLI RISINĀJUMI MĀJAS UN PIEGULOŠĀS ZEMES LABIEKĀRTOŠANAI

Ne tikai klienti, bet arī paši uzņēmumi labprāt strādā ar tādiem projektiem, kas sniedz iespēju visus darāmos darbus padarīt vienam uzņēmuma ietvaros. Latvijā šāda prakse nav tik plaši izplatīta kā citur pasaulē, taču, pieredze rāda, ka uzņēmumi, kas piedāvā dažādus pakalpojumu komplektus, darbu paveic ātrāk un bez liekām problēmām. Betonēšana, vārtu, garāžu un angāru montāža, celtniecības darbi, labiekārtošanas projekti un to realizēšana ir tikai maza daļa no tā, ko ir iespējams izmantot viena pakalpojuma sniedzēja piedāvājuma ietvaros(ielūkojies te – https://domusangari.lv/angari/). Piemēram, bruģēšanas darbi un bruģētāji ir sava amata meistari, jo kvalitatīvs bruģis un pareiza tā ieklāšana ir īsta vērtība. Ir dažādi bruģa veidi un arī bruģa ieklāšanas tehnikas ir dažādas un var atrast ne tikai piemērotāko savām vēlmēm, bet arī optimālāko risinājumu mājoklim un tam piederošajam zemes laukumam.

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS

Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Jumta veids lielā mērā nosaka garāžas pielietojumu, kopšanu un arī celtniecības un uzstādīšanas izmaksas. Garāžas nav tikai mazajiem transportlīdzekļiem, bet arī lielajai tehnikai – traktoriem un kombainiem. Moduļu garāžu celtniecība ir jauna tendence, ko ar vien vairāk un biežāk izmanto klienti arī Latvijā. Viss, kas saistīts ar garāžu celtniecību un uzstādīšanu ir piemērojams klienta vēlmēm, vajadzībām un iespējām. Iespējams izvēlēties starp akrila un dzelzs garāžām. Ar akrila garāžām saistās nedaudz lielākas izmaksas. Garāžu uzstādīšanā vienmēr tiek respektētas klienta vajadzības un iespējas.

KĀ LIETOT VISAS ANGĀRU SNIEGTĀS PRIEKŠROCĪBAS?

Angāri pēdējos gados kļūst ar vien populārāki dažādu saimniecību īpašniekiem. Angāri ir daudzfunkcionālas ēkas, kurām tiek atrasti dažādi pielietojumi. Populāri tos izmantot lauksaimniecības vai lielāku transportlīdzekļu uzglabāšanai, kā mantu glabātuvi un pat pasākumu rīkošanai. Nav problēmu arī saistībā ar angāru transportēšanu, jo būve ir mobila un to var pārvietot. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana. Ar vien biežāk apsildāmos angārus mēdz ierīkot dažādas darbnīcas, noliktavas un pat nelielas ražotnes.

Atbildēt

Close Menu