PĀRDOMĀTAS ATPŪTAS IESPĒJAS PIE ŪDENSTILPNĒM

Vasara ir atkal klāt un daudzi turpina kalt savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no populārākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem. Latvijā ir fantastiska iespēja savu brīvo laiku pavadīt upju, ezeru un jūras krastos. Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties! Dažādu ūdens atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

KĀDUS ŪDENS ATRAKCIJAS VEIDUS VAR IZVĒLĒTIES?

Interesentiem noteikti radīsies jautājumi par to, kurus nomas pakalpojumus vislabāk izvēlēties. Ir dažādi veidi, kā to izdarīt(spied te – pirkt sup). Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Pasākumu rīkošana, gida pakalpojumi, dažādu brīvā laika pavadīšanas iespēju piedāvāšana un daudz kas cits parasti tiek piedāvāts tiem interesentiem, kuri meklē atpūtas iespējas pie ūdeņiem. Nomāt iespējams pat buru laivas un katamarānus, kas mēdz piesaistīt daudz interesentu. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

SUP UN E-FOIL DĒĻU ĪRE

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. SUP dēļu nomu ir iecienījuši daudzi – gan vientulības un divvientulības cienītāji, gan veselas draugu grupas. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Close Menu