DAŽĀDAS KANALIZĀCIJAS IEKĀRTAS, CELTNIECĪBAS PLĒVES, APKURES SISTĒMAS UN AKSESUĀRI VIENUVIET

Visā pasaulē celtniecība, būvniecība un remontdarbi nemēdz apstāties vai stāvēt dīkā. Allaž būs nepieciešamība pēc mūsdienīga mājokļa ne tikai interjerā, bet arī komunikācijās un energoefektivitātē. Tieši energoefektivitāte ir tas jēdziens, kas pēdējos desmit gados kļuvis ļoti populārs daudzu vidū. Palielinoties dažādu pakalpojumu cenām, skaidrs, ka arī maksājumi par apkuri, elektrību un ūdeni kļūst lielāki, tādēļ nepieciešams laikus parūpēties par to, lai mājoklis kļūst energoefektīvs un neprasītu lielus ikmēneša izdevumus(ieskaties šeit – ēku siltināšana). Katrs būvmateriālu veikals Latvijā piedāvā dažāda veida celtniecības, siltināšanas un santehnikas izveides materiālus atšķirīgās cenu kategorijās, lai sev piemērotu var atrast ikviens.

OPTIMĀLA CENAS UN KVALITĀTES IZLASE SILTUMIZOLĀCIJAS MATERIĀLIEM

Visur pasaulē tieši klimats ir tas, kas nosaka apkures sistēmas veidu un izbūvi. Latvijā varam novērot visus 4 gadalaikus, tiesa gan mitrums, auksti vēji, namu tehniskā nolietošanās paredz, ka siltumizolācijas darbu veikšana ir nepieciešamība. Ja dzīvojat septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados celtā daudzdzīvokļu namā, tad nama siltināšanai ir īpaši liela nozīme. Šādu namu mūžu energoefektivitātes darbi tikai paildzina. Mūsdienās siltināšanai tiek izmantoti dažādi materiāli – gan fibrolīta plāksnes, gan kokšķiedru plāksnes, vates un citi materiāli. Daudz ko nosaka arī mājas apkures sistēmas veids. Kamēr pilsētas centrālapkuri varam redzēt daudzdzīvokļu namos, privātmājās parasti izvēlas dažādus apkures katlus vai krāsnis. Pareizai materiālu izmantošanai ir liela nozīme. Kā arī ieteikums izvēlēties nevis lētāko, bet censties atrast lielisku cenas un kvalitātes balansu.

KANALIZĀCIJAS SISTĒMAS RAKŠANA ĪPAŠUMĀ

Svarīgs posms mājokļa celtniecībā ir pareizas kanalizācijas un notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmas izbūvē. To remontdarbi un kļūdu risināšana var sagādāt galvassāpes arī maciņa biezumam. Piemērotas santehnikas preces ir daļa no kvalitatīvas un ilgtspējīgas santehnikas un kanalizācijas sistēmas ekspluatācijas. Arī šajā aspektā nederēs uzskats par maksimāli lētu materiālu izmantošanu, jo rezultāta kalpošanas ilgums būs nenoteikts. Jāizvēlas piemērota bioloģiskā attīrīšanas iekārta vai septiķis, ēkas iekšējā un arī ārējā ūdensapgādes sistēma, lai tā neradītu liekas galvassāpes nākotnē.

Atbildēt

Close Menu