Flīzes, linolejs, parketa dēļi – pārdomāta apdares materiālu izvēle

Sākot remontdarbus, iesācējiem būs smagi izplānot, kā tad izvēlētie materiāli izskatīsies dzīvē: krāsa uz sienām var izrādīties daudz tumšāka, nekā bija uz piemēra veikalā, vai vieglais raksts uz sienas flīzēm var izlikties uzbāzīgs, kad tiek ieklāta siena. Taču, ko tad izdarīt, ja vajadzīga jauna santehnika? Vispār nav īsti skaidrs. Protams, vislabāk jau ir griezties tieši pie profesionāļiem, kas spēs izlīdzēt gan izplānot dizainu, gan arī piemeklēt piemērotākos materiālus apdarei(spied te – https://interior.reaton.lv/noderigi/gridas-flizes/). Jau par to, kāds tad apdares materiālu un interjera veikals varēs palīdzēt vai kā uzsākt plānot remontu, uzzināt vairāk varēsiet tālāk tekstā.

Apdares materiāli remontdarbiem

Remonts mājoklī – grīdas seguma un vēl sienu atlase, tiek piemeklēta santehnika un meklētas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā pareizi piemeklēt sienu apdari? Vislabāk ir to pieskaņot grīdai, lai mēģināt radīt kopējo veidolu. Kā piemēram, ja vairāk patīk parkets pelēkā krāsā, šajā gadījumā uz sienām iederēsies tapetes baltā krāsā vai krāsotas sienas, piemēram, ar akcenta sienu – pelēku. Tas, kas ir piemērotāks sienu apdarei – tapetes, gatavas krāsotas sienas vai arī flīzes, būs atkarīgs tikai no Jūsu vēlmēm un istabas. Piemēram, bērnu istabā iederēsies foto tapetes, šeit var tikt izvietots attēls, ko pēc tam varēs nomainīt. Savukārt, kā piemēram, vannas istabā lieliskas būs flīzes. Uz grīdas labi iederēsies parkets vai arī lamināta grīdlīstes, bez tam tagad lamināts pilnībā var atdarināt naturālo koksni, taču būs jūtami lētāks nekā parkets. Varētu pat likt mīksto segumu, kurš vislabāk iederēsies guļamzonā. Patlaban daudziem cilvēkiem atklājums būs linolejs, jo šis materiāls jau ir pilnveidots – šodien linolejs ir ļoti izturīgs, tiešām var noslāpēt skaņas un būs ļoti mīksts. Tādā veidā nebūs satraukuma, ka mazulis savainosies vai saplīsīs kāds virtuves trauks. Un nozīmīga lieta ir santehnika – keramikas, akmens masas izlietnes, tualetes podi ar iebūvētu un vēl brīvi stāvošu ūdens kasti, pie sienas piekaramie podi, kas tad jau ir ļoti komfortabli lietošanā. Nevienu vairs nepārsteigsi ar kluso aizvēršanas funkciju, taču tualetes podos tagad ir iestrādāts ūdens ekonomijas režīms, kas būtu samērā svarīga lietošanas opcija. Tāpēc ir ieteicams tuvāk iepazīties ar visiem modernās santehnikas tehnoloģiju jaunumiem.

Kur labāk griezties jau pēc padomiem?

Kad Jums ir priekštats jau par to kādi tieši materiāli eksistē, bet nemaz nav saprotams, kādi tieši būs atbilstošākie Jūsu gadījumā, šajā gadījumā labākais risinājums būs tiešām doties specializētā veikalā, kurā būs ne tikai materiālu piedāvājums, bet arī labi speciālisti, kuri izlīdzēs izvēlē un vēl sniegs rekomendācijas. Bez šaubām, materiālus iespējams pirkt tiešsaistē, bet šeit Jūs nesaņemsiet tik pilnīgu risinājumu, piemēram, kā tiekoties personīgi. Tādēļ vienmēr apskatiet atsauksmes tieši par atrasto veikalu, bet izvēli vislabāk veikt ir klātienē. Lielisks apdares materiālu un interjera veikals atšķiras ar tām lietām, kad tur darbojas tāda veida profesionāli, kuri spēs dot ieteikumus pat dizaina radīšanā vai vairāku apdares materiālu apvienošanā. Der pievērst uzmanību pārstāvētajiem ražotājiem, tā kā pat pie pazīstamajiem pārstāvjiem iespējams atrast izmaksu ziņā pieejamus materiālus, taču tieši kvalitāte būs tas, par ko tad Jūs noteikti nenožēlosiet. Svarīgākais ieteikums – jautājiet. Profesionāli speciālisti būs tiešām ieinteresēti labā apkalpošanā, ka arī noderīgu padomu sniegšanā.

Atbildēt

Close Menu