PLAŠA SPEKTRA DARĪJUMI AR KOKMATERIĀLIEM LATVIJĀ

Viens no vadošajiem uzņēmējdarbības veidiem Latvijā ir kokmateriālu apstrāde, pārstrāde un rūpniecība. Kokrūpniecības uzņēmumi visbiežāk iepērk apaļkokus, dēļ to plašajām izmantošanas iespējām. Kokmateriāli ir arī viena no vadošajām eksporta precēm Latvijā un to allaž novērtē arī vietējā tirgū. Kokrūpniecības uzņēmumi iepērk apaļkokus visā Latvijā, papildus nodrošinot arī blakus pakalpojumus un, protams, visu nepieciešamo dokumentu kārtošanu darījuma veikšanai(apskati šo vietni – https://www.bonotimber.com/pakalpojumi/zagmaterialu-tirdznieciba). Arī citi uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi tiek izpildīti ar tādu pašu, atbildīgu pieeju visos posmos.

SKUJKOKU UN LAPU KOKU PIELIETOŠANAS IESPĒJAS KOKRŪPNIECĪBĀ

Papīra ražošanai tiek izmantota celuloze, kas tiek iegūta no papīrmalkas. Papīrmalka ir kokmateriāla veids, ar nedaudz zemākām kvalitātes prasībām, kas ir izmantojams tik pat pilnvērtīgi kā apaļkoki vai citi kokmateriālu veidi. Papīrmalkai izmanto skujkoku un lapu koku galotnes vai tās daļas, kas nav derīgas finierkluču vai zāģbaļķu ieguvei. Priedes, bērzi, apses un egles ir populārākie papīrmalkas ieguves koki. Papīrmalka, visbiežāk, tiek pārdota garumā, aptuveni, trīs metri un diametrā līdz pat 60 centimetriem. Kokrūpniecības uzņēmumi vislabāk spēs komentēt par papīrmalkas cenām. Mūsdienās vislielāko atbalstu gūst tie uzņēmēji, kuri rūpējas ne tikai paši par savu peļņu, bet arī par apkārtni un apkārtējiem, kas nozīmē atbildīgu rīcību visos pakalpojuma sniegšanas posmos.

AR KOKSNES APSTRĀDI UN RŪPNIECĪBU SAISTĪTU PAKALPOJUMU PIEDĀVĀŠANA LATVIJĀ

Kokrūpniecības uzņēmumu pārstāvniecības tiek iedalītas reģionālās filiālēs. Tas atvieglo pakalpojuma sniegšanu un saņemšanu abām pusēm. Jebkuram uzņēmumam mūsdienās ir nepieciešams dažādot un pilnveidot savu pakalpojumu klāstu, tādēļ kokapstrādes uzņēmumi piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas saistīti ne tikai ar pirkšanu un pārdošanu, bet arī pat moduļu māju izstrādi, montāžu un uzstādīšanu. Modernas tehnoloģijas un inovatīva pieeja ir galvenā atslēga plašam klientu lokam ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā. Ņemot vērā to, ka uzņēmuma izaugsme un attīstība ir atkarīga no mūsdienīgas pieejas biznesa virzīšanai, jebkurš uzņēmums vēlas ne tikai gūt panākumus, bet arī rūpēties par saviem klientiem, piedāvājot kvalitatīvus un ilgtspējīgus pakalpojumus arī šādā nozarē.

Atbildēt

Close Menu