Kāpēc izvēlēties klīnikas ar lielu pakalpojumu klāstu?

Mūsdienās daudz izskan jēdziens ”veselības pratība”, kas ir spēja rūpēties par savu veselību. Nenoliedzami veselība ir katra paša atbildība, taču liela nozīme ir arī medicīnas personālam. Lieliskam medicīnas nozares speciālistam jābūt ne tikai zinošam, bet arī apveltītam ar labām komunikācijas spējām, lai pacientiem un viņu ģimenes locekļiem sniegtu vajadzīgo atbalstu un informāciju.

Uzticiet rūpes par savu veselību kompetentiem speciālistiem

Zinošu speciālistu konsultācijas, daudzveidīgas ārstniecības metodes, labvēlīga attieksme, ātras konsultāciju un izmeklējumu iespējas, plaša autostāvvieta, atbalsts jaunajām , kā arī topošajām māmiņām – to visu un vēl vairāk atradīsiet labās ārstu praksēs.

Klīnikās pieejamie pakalpojumi

Klīnikas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Apskatiet iespējas un piesakieties uz sev aktuālo konsultāciju vai izmeklējumu!

Vizīte pie ginekologa

Praksēs pieejams gan ginekologs, gan bērnu ginekologs. Visbiežāk vīzītes laiks ir pietiekami ilgs, lai bez steigas noskaidrotu visus aktuālos jautājumus, gūtu konsultāciju. Pieejama arī grūtnieču aprūpe.

Ultrasonogrāfija – efektīva izmeklējumu metode

Klīnikā pieejama arī ultrasonogrāfija (USG).

Klīnikās tiek nodrošināta ultrasonogrāfija vēdera dobumam, ultrasonogrāfija vairogdziedzerim, ultrasonogrāfija krūtīm, kā arī cita veida USG. Ja ultrasonogrāfijas laikā atklātas kādas pataloģijas, iespējams saņemt ārstu konsultācijas.

Kā izvēlēties labu bērnu ārstu?

Ārstu praksēs strādā arī pediatrs – bērnu ārsts. Der noskaidrot, vai katram pacientam tiek veltīts pietiekami daudz laika, var saņemt izsmeļošu konsultāciju, kā arī tiek nodrošināta pilnvērtīga medicīniskā apskate. Uzziniet arī, vai vajadzības gadījumā tiek nozīmēti papildu izmeklējumi.

Doplerogrāfija

Doplerogrāfija ir informatīva, nekaitīga izmeklēšanas metode, kas neprasa īpašu sagatavošanos. Tā tiek rekomendēta paaugstināta asinsspiediena gadījumā, pēc galvas traumām, pēc insulta, kā arī vairāku citu simptomu gadījumā. Konsultējieties ar ārstu par šī izmeklējuma vajadzību! Klīnikās tiek īstenota galvas doplerogrāfija, kakla doplerogrāfija , kā arī asinsvadu doplerogrāfija.

Gastroenterologa konsultācijas

Gastroenterologs ir speciālists, pie kura jādodas kuņģa – zarnu trakta saslimšanu gadījumā. Apmeklējot speciālistu labā klīnikā, saņemsiet izsmeļošu informāciju un labāko ārstēšanu.

Kā var palīdzēt urologs?

Urologs pieņem dažādu ar urīnceļiem saistītu saslimšanu gadījumos. Noskaidrojiet, vai vizītes notiek bez steigas, ārsts uzklausa, sniedz rekomendācijas, atbild uz neskaidrajiem jautājumiem, veic ārstēšanu.

Atbildēt

Close Menu