Vajadzīgas riepas? Aplūko variantus!

Riepas vienmēr jāpielāgo laikapstākļiem, jāpievērš uzmanību arī to nodiluma pakāpei pēc ilgstošas lietošanas. Jaunas riepas padarīs auto vadīšanu drošāku un komfortablāku, pietam saķere ar ceļu būs labāka arī ļoti ekstrēmās situācijās. Ja nevari atļauties tērēt pārāk daudz, labākais risinājums, ko piedāvā riepu serviss, ir mazlietotas riepas. Serviss vienmēr cītīgi pārbauda un izmēģina lietotas riepas, lai katrs klients droši varētu tās turpmāk izmantot, skaidri zinot, ka tās ir kvalitatīvas un stabilas. Visi vēlas iegādāties lētas riepas, tāpēc riepu garāža nodrošina plašu klāstu, kurā atrodamas tikai labāko zīmolu ražotās riepas.

Uzzini vairāk- https://www.fredariepas.lv/pakalpojumi/riepu-remonts/

Kā atrast atbilstošas ziemas riepas?

Izvēloties jau lietotas ziemas riepas, jāatceras, ka tās pārsvarā būs derīgas 1-2 sezonām, taču reizēm tas ir izdevīgākais variants. Automašīnai ziemas riepas savlaicīgi jāmontē tikai tāpēc, ka sniegs un ledus var parādīties pavisam negaidītā brīdī, tāpēc var rasties problēmas ar saķeri. Sagatavotā riepu noliktava ir tiešām apjomīga un rūpējas par katru klientu, tādēļ klāstā iekļautas riepas visa veida automašīnām. Riepas Dreiliņi var pasūtīt visdažādākajos izmēros, tādēļ Tev nebūs grūti atlasīt attiecīgo komplektu arī kādam kravas auto. Lietie diski interesē daudziem, jo ar tiem ievērojami samazinās reālais degvielas patēriņš un bremžu daļas kalpo ilgāk. Ja gadījumā nevari tērēt pārāk daudz, varbūt Tev noderēs jau lietoti auto diski, kas arī atsvaidzinās auto izskatu un būs patiešām izturīgi.

Piemērotas riepas siltajai sezonai

Ja izlemsi izmēģināt tieši lietotas vasaras riepas, arī varēsi ieeknomēt naudu, pietam protektora atlikums lielākoties ir 6-9 mm. Kvalitatīvās riepas Rīgā noder tiem, kas vēlas atrast vasaras riepas klusai un patīkamai braukšanai. Vecās riepas Ulbrokā iespējams nodot utilizācijai vai arī glabāšanai uz vienu sezonu, tāpēc pašam nebūs par to jāraizējas. Servisā iespējama riepu montāža, tās laikā tiek aplūkota katra detaļa. Veicot montāžu speciālisti aplūko arī disku kvalitāti, riepu ventiļus utt., lai skaidri zinātu, ka šajā ziņā viss ir pilnīgā kārtībā. Riepu maiņa un riepu balansēšana ir cieši saistītas, jo svarīgi pārliecināties, ka auto būs tiešām stabils un braucot nebūs nekāda diskomforta

Atbildēt

Close Menu