KRĒSLI, KAS APVIENO ESTĒTISKO UN PRAKTISKO KVALITĀTI

Ikdienas steigā jūs, iespējams, to pat nepamanāt, bet patiesībā krēslu nozīme ir nenovērtējama, tie ir ar mums kopā it visur  – gan mājās, gan ikvienā uzņēmumā. Krēsliem ir ne tikai funkcionāla vērtība, bet tie ir arī būtiska sastāvdaļa no telpas stila, kas izsaka priekšstatu par cilvēku, viņa mājām un visu pārējo šajā telpā. Varbūt jūs meklējat bāra krēslus, bet varbūt ērtus un praktiskus apmeklētāju krēslus, iespējams, jūs interesē pasakains atpūtas krēsls – visos šajos gadījumos viennozīmīgi būs labākā izvēle, ko jūs nenožēlosiet.

Kāpēc dot priekšroku tieši šiem krēsliem? Pirmkārt, tā ir ekselenta kvalitāte –  garantē šo krēslu ilgmūžību un izturību.  Otrkārt, stils – liekti līmētā finiera krēsli ir īpaši ar izsmalcinātām, liektām līnijām un formām, kas vienmēr iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, tas ir komforts, jo liekti līmētā finiera krēsli nav smagi – tie ir arī ergonomiski,jo aizņem maz vietas un tie ir ērti pārvietojami. Ceturtkārt, bet ne mazsvarīgāk – šie tomēr ir dizaina krēsli, to stilu ir izstrādājuši starptautiski pazīstami interjera dizaina mākslinieki, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design (Dānija), Eric Pfeiffer no Amerikas Savienotajām Valstīm un vēl daudzi citi. Ja vēlies uzzināt vairāk ienāc šeit!

Kāpēc izvēlēties piedāvāto produkciju? Tāpēc, ka šis ir uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Vai iespējams vienā krēslā apvienot prasības gan pēc praktiskuma, gan smalkuma? Jā, tas ir iespējams –  piedāvā krēslus, kas vienlaicīgi ir gan eleganti, gan komfortabli, gan kvalitatīvi.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šie krēsli harmonizē jebkāda veida interjeru. Zina, cik būtiska nozīme ir niansēm un savam stilam, tāpēc piedāvā krēslu dizaina radīšanu pasaulē atzītiem dizaina māksliniekiem.

Komforts – pateicoties liekti līmētā finiera tehnoloģijai, saplākšņa krēsli ir ļoti viegli, līdz ar to krēslus ir viegli pārvietot, turklāt krēsli veidoti tā, lai būtu ātri uzliekami viens uz otra un kompakti glabājami.

Lai gan stils tiek aizgūts pasaules pieredzē, šie krēsli tomēr ir patiess pašmāju ražojums. Ja krēsli ražoti Latvijā –  tas nozīmē, ka krēslus ir iespēja aplūkot realitātē pirms iegādes, turklāt tie tiks piegādāti ātrāk un lētāk nekā veicot pasūtījumu no ārzemju lapām, kā arī vajadzības gadījumā pasūtījumu nav problēmu individuāli pielāgot jūsu specifikācijai.

Pērkot, piemēram, krēslus virtuvei vai bāra krēslus, ir būtiski paturēt prātā, ka krēsliem ir noteikti jābūt ērti tīrāmiem.

Kas jāņem vērā, ja jums nepieciešami konferenču krēsli? Neapšaubāmi, ka  tas ir komforts, kas saglabājas arī tad, kad šajos krēslos jāpavada neskaitāmas stundas pēc kārtas. Vēl viena praktiska lieta, kam ir noteikti jāparliecinās, vai krēslu kājiņas neatstās skrāpes uz grīdas seguma, kā arī jāpārliecinās, vai tie saliktā veidā ir kompakti un aizņem pēc iespējas mazāk vietu.

 

Ja vēlaties, lai krēsli ātri nenolietojas, turklāt izskatās labi, tad noteikti izvēlies tos no uzņēmuma, kas bāzējas šeit Latvijā, tātad ir atbildīgs savu klientu priekšā un gādā par individuālu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Vietējie ražotāji izjūt lielāku atbildību savu pircēju priekšā, jo tikai šādi strādājot var ilgstoši saglabāt nemainīgi labu slavu.

Ražotājs, kas dzimis un attīstās Latvijā par ikvienu savu darbu un klientu atbild ar savu reputāciju, tāpēc vēl jo vairāk vari būt drošs, ka vienmēr gādās par krēslu ilgmūžību un individualizētu apkalpošanu.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiskākā lieta ikvienā gadījumā, jo tas garantē jau pusi no izdošanās – tas attiecas gan uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava uzņēmuma iekārtošanu. Izvēlies profesionālu un stilīgu mēbeļu ražotāju!

Atbildēt

Close Menu