Tortes pēc pasūtījuma ikvieniem svētkiem

Konditoreja – kas pats pirmais nāk prātā? Bez šaubām tie būs gardi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā tortes vai arī kūkas. Taču šodien pakalpojuma piedāvājumu klāsts jau ir palielinājies, bet dažādas konditorejas Rīgā kā arī citur Latvijas pilsētās sāk piedāvāt ne vien pašas uzkodas banketam, taču arī cita veida iespējas, kā piemēram, galda klāšana. Minētais serviss tad ir ļoti populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem domāt par maltīti ir ilgi un raizējoši. Pie tam šajā gadījumā tiek sastadīta individuāla banketu ēdienkarte, kura būs piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, kā arī vēlāk nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Pamata lietas, kam vajadzētu būt ievērotām pirms Jūs sākat pasūtīt torti

Tādēļ, ka tortes uz pasūtījumu tiks gatavotas konkrētam klientam, priekš tam, lai neapmulstu pieejamās variācijās, aplūkosim variantu, kad beķereja izstrādājumi pielāgoti pasākumam. Uz kāzām standartā vēlas pasūtīt daudzstāvu torti un ar skaistu rotājumu. Bet konditorejas Rīgā iesaka izskaitīt ap divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, šajā gadījumā tiešām var izskaitļot priekš sevis, cik tad lielu vajag pasūtīt torti. Protams, ka tortes dizains, labāk, kad tomēr ir pielāgots kāzas stilam. Laba ideja ir konditorejas izstrādājumi ar dažnedāžādām garšām. Priekš kolēģa labāk jau ir tādas tortes pēc pasūtījuma, kas ietver sevī lakoniskumu un nebūs divdomīgas, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Piemēram, bērnam svētkos protams labāk būs pasūtīt torti, kura būtu spilgta un izrotāta ar multfilmu varoņiem. Kaut gan labāk, lai konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nebūtu pārak saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Galdu klāšana cenas ziņā ir lētāka restorānā vai arī konditorejā?

Banketi šodien tiešām ir diezgan parasta lieta. Un vēl vairākas konditorejas Rīgā vai arī citviet mūsu valstī piedāvā kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Bet cilvēkiem, brīdī, kad tiks izrunāta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte un produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kur ir dārzeņi un sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Savukārt karstās uzkodas banketam var būt tikai līdz 100g uz viesi, taja pat laikā salāti būs līdz 250 gramiem uz cilvēku. Pamatēdiens, kas tiek apvienots ar piedevām, ir pati gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200g, bet konditorejas izstrādājumi – līdz 200 g. Tādā veidā sanāk 1500g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Close Menu