IZCILA RIEPU UN DISKU MONTĀŽA UN SERVISS RĪGĀ

Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. Vasaras riepas ieteicams sākt lietot, kad nedēļu no vietas ir bijis siltāks pat +7 grādiem(vairāk informācijas šeit – https://mmkserviss.lv/). Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, arī apledojumu uz ceļiem maija mēnesī, tādēļ par ziemas riepu maiņu uz vasaras riepām, vislabāk domāt, kad laikapstākļi ir stabili.

KĀPĒC SVARĪGS RIEPU SERVISA PAKALPOJUMS?

Jebkurš auto un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. Disku remonts tiek piedāvāts jebkurā riepu servisā. Saistībā ar diskiem, tiek piedāvāta disku taisnošana, disku remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana, krāsas atjaunošanu jebkurā tonī, pēc klienta vēlmēm. Ir ļoti liela nozīme visus riepu, disku un riteņu bojājumus novērst uzreiz, jo tas ietekmē braukšanas kvalitāti. Riepu servisa darbinieku pamata pienākumos ietilpst jebkāda veida darbs ar auto riepām. Visi izmantotie materiāli, instrumenti un mērierīces ir augstākās kvalitātes. Riepu servisa darbiniekiem nav iemesla neuzticēties – viņu viedoklis par jaunu riepu iegādi un specifiski ieteikumi ir jāņem vērā. Riepu remonts aizņem vidēji 30 minūtes laika, attiecīgi nebūs jākavē ieplānotās dienas gaitas.

ATBILDĪGA ATTIEKSME PRET IK VIENU KLIENTU

Ja pakalpojuma sniedzēja attieksme būs pozitīvi noskaņota un atvērta, tad klienti noteikti atgriezīsies. Kvalitatīvi paveikts darbs ir drošības garants ne tikai uzticamu klientu piesaistei, bet arī tam, ka automašīna nepaliks ielas vidū vai šosejas malā bez dzīvības pazīmēm. Jebkura biznesa panākumu atslēga ir augsta darbinieku ētika un pieeja savam darbam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Close Menu