LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM.

Projektējot mājokli, nereti, vispirms tiek piedomāts par logiem un tikai pēc tam par pārējo, kas saistīts ar pašu ēku un komunikācijām. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā. Arhitektūra kopumā ir liels vēstures liecinieks un stāstinieks, jo parāda stilu, tendenču un laikmeta notikumu gaitu. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām. Uzzini vairāk te!

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJOKLIM!
Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Vēl viena populāra klientu izvēle ir alumīnija logu rāmju pasūtīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Sākotnēji varētu šķist, ka aluīnija logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Logu precīzai montāžai ir ārkārtīgi liela nozīme, ne tikai alumīnija, bet arī PVC un koka logu uzstādīšanas reizēs. Ņemot vērā logu lielo lomu pareizai telpas ventilēšanai, tad ir vitāli svarīgi tos pareizi uzstādīt, lai nerodas problēmas ar kondensāta uzkrāšanos, pelējuma rašanos un dažādām citādām nepatīkamām liksātm, kuras nemaz tik viegli nevar labot.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĀŽAS?
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē ir saprotams apdares darbu elements, kas kalpo ne tikai dekoratīvam, bet arī praktiskam un funkcionālam nolūkam. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Close Menu