MODERNĀKIE LOGU MONTĀŽAS RISINĀJUMI

Teicama telpu tehniskā stāvokļa rādītāju pamatā, bieži vien ir kvalitatīva logu montāža. Pirms pārdesmit gadiem, kas, patiesībā, nemaz nav tik sen, plastmasas vai PVC logi, nebija saprotama parādība jebkurā ģimenes mājoklī. Ja pavēro populārākos materiālus no kuriem tiek izgatavoti logi, pirmās pozīcijas saglabā PVC un pēcāk alumīnijs un koks. Pirms, aptuveni, 20 gadiem PVC logu montāža kļuva par vienu no lielākajām aktualitātēm celtniecībā. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas un pvc logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Ieskatoties un pavērojot apkārt esošo arhitektūru, ieraudzīsim, ka parastie, seno laiku logi ir kļuvuši par lielu retumu. Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā.

KĀ ATRAST PIEMĒROTA MATERIĀLA LOGUS UN DURVIS?

Nereti, uzņēmumi, kuri praktizē logu ražošanu vai montāžu, piedāvā arī dažādus citus celtniecības elementus. Skaidrs, ka labiem logiem jābūt komplektā ar labām durvīm. Līdzīgi kā logiem, arī durvīm ir savas modes tendences, kurām daudzi cenšas sekot līdzi, tādā veidā mēģinot rast papildus drošības garantu tam, ka mājoklī pēkšņi neuzradīsies nelūgti, nepatīkami viesi. Balkonus un lodžijas esam raduši redzēt ar PVC durvīm. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. PVC durvis ir drošas, tās var būt arī slēdzamas. Savukārt metāla durvis varam redzēt pie dzīvokļu un māju parādes ieejām. Jāņem vērā, ka metāla durvis noteikti nāks komplektā ar drošu atslēgu.

LOGU MONTĒŠANA UN APDARES DARBI AR PALODŽU UZSTĀDĪŠANU

Pilna spektra pakalpojumu sniegšana kļūst ar vien pieprasītāka un pakalpojumu sniedzēji mēģina to nodrošināt, jo tas ir abu pušu interesēs. Nav iespējams iedomāties logus bez palodzēm. Neatkarīgi no tā, kāda veida logus izvēlēsieties uzstādīt savā mājoklī, noteikti jāizvēlas piemērotas palodzes, kas ir beigu elements jebkura tipa logu montāžas darbā. Kvalificēti meistari, kas ir īsti sava aroda pratēji, logu montāžas darbus veiks ātri un bez liekām problēmām jebkurā gadalaikā.

Atbildēt

Close Menu